VERY AGENCY


Office (179,8 m²)
Client: Very Agency
Location: Copenhagen, Denmark
Status: Completed, spring 2016 




THE CLIENT
Very is a community marketing agency based in Copenhagen.

WHAT THE CLIENT NEEDED
Very needed a space design that combine an international agency look with street attitude. Furthermore they wanted a design that in its design could bring all the employees together as team.

DESIGN CHALLENGE
To establish a work area where all the employees could work at the same desk, like one big team but with individually spots.

To create all the facilities, arriving/welcome area, meeting room, chill area, work area and lunch space in a rather small space.

WHAT WE HAVE DONE
Colors and materials kept in a simple, industrial look with a deep blue as a main color for the whole design, making the visual look street and rebellious.

Arriving area with a clear sign of Very, moveable tables on wheels, meaning it quickly can be changed after needs. Furthermore the space is a light shield to the workspace behind, where the Very-employees are working at one large desk, giving a relaxed co-working atmosphere.

Meeting room with a wall of glass providing not only a good overview of the whole space but also making the light pour through the whole space












SPACON & X 

Bopa Plads
Løgstørgade 2, Baghuset
2100 Copenhagen


︎ info@spaconandx.com
︎ @spaconandx