ACE & TATE 


Retail Store (150 m²)  
Client: Ace & Tate
Status: Completed June 2017
Awards: Dezeen award 2018, long list revealed: Retail interior
Frame award winner 2018, Emerging designer of the year society
 
Photos by Wouter van der Sar




EXPANDING THE VISUAL IDENTITY

For the eye-wear brand Ace & Tate, we wanted to express and expand the visual identity of the brand, by creating a subtle experience of entering an artist space when visiting the store. On a white and clean background, we have designed a spatial colour-combination, adding a play-full aesthetic, and making the products stand out from the walls. We have designed different try-out stands, where costumers can try the different products with a feeling of standing in a rather private zone. They are made of oak, adding a tactile and warm feeling to the space, while their blue frames elaborate the spatial, graphic language of the space.
































 

SPACON & X 

Bopa Plads
Løgstørgade 2, Baghuset
2100 Copenhagen

︎ info@spaconandx.com
︎ @spaconandx